Acţiune de curăţenie în parcurile din Suceava şi concert al trupei „Proconsul”

> Concertul este programat pe esplanada Casei de Cultură

Sucevenii sunt invitaţi să ia parte, în luna august, la o acţiune de curăţenie în zona parcurilor din municipiu, iar la final să se bucure de un concert al trupei „Proconsul”.

„În perioada următoare vom organiza mai multe acţiuni în Suceava, sub denumirea «Upgrade». Ne dorim ca oraşul nostru să treacă la următorul nivel, indiferent dacă vorbim de cultură, curăţenie, relaţii sociale, integritate şi valori morale, speranţă şi o viaţă mai bună. Lucrul acesta este posibil prin implicarea noastră, a tuturor” a informat Beniamin Husarciuc, reprezentant al organizaţiei „Liderii de Mâine”.

Astfel, vineri şi sâmbătă, 11 şi 12 august, de la ora 10, va avea loc o acţiune de curăţenie în Suceava, zonele urmând a fi stabilite în următoarea perioadă.

Beniamin Husarciuc a precizat că fiecare persoană implicată în acţiunea de curăţenie va primi un tricou personalizat şi o gustare la prânz, iar vineri, 11 august, de la ora 20, pe esplanada din faţa Casei de Cultură, va avea loc un concert al trupei „Proconsul”, în deschidere fiind programat un recital al trupei „Not an idol” din Republica Moldova.

„Aşteptăm 10.000 de oameni să fie prezenţi pe esplanada Casei de Cultură. «Proconsul» este o trupă apreciată în ţara noastră, dar, dincolo de muzica frumoasă, apreciem mesajul cântecelor lor. Pe lângă muzică, vom asculta mărturiile câtorva persoane care au învins diverse dependenţe. Cătălin Nicolae va veni de la Bucureşti şi ne va povesti cum a reuşit să scape de dependenţa de heroină şi cum a fost schimbată viaţa lui. B. Dempsey este un om de afaceri care a fost dependent de alcool şi droguri, dar acum conduce un business de miliarde de dolari. Vom împleti aceste poveşti de viaţă cu mesajul pozitiv al muzicii” a menţionat Husarciuc.

De asemenea, sâmbătă, 12 august, de la ora 18, în sala mare a Casei de Cultură va concerta trupa „Not an idol” din Republica Moldova, surpriza serii fiind un speaker de succes.

Intrarea la evenimente este liberă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: