Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan:

Judeţul Suceava are cea mai mare alocare din ţară pentru proiecte finanţate prin PNDL – 928,5 milioane lei

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, ieri, după ce Ministerul Dezvoltării a anunţat lista proiectelor care au fost aprobate pentru finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), că judeţul Suceava a primit cea mai mare alocare din ţară, respectiv 928,5 milioane de lei.

El a spus că prin PNDL se vor finanţa în judeţul Suceava 254 de proiecte, situaţie ce contrazice declaraţiile unor lideri liberali care susţineau că Guvernul ignoră judeţul Suceava.

„Se finanţează nu mai puţin de 254 de proiecte, fapt ce contrazice retorica profund demagogică a unor lideri judeţeni ai PNL Suceava, care afirmau că Guvernul PSD – ALDE ignoră finanţarea proiectelor pentru judeţul Suceava. La finanţare au avut prioritate şcolile, grădiniţele, infrastructura de apă şi canal, dispensarele, dar şi infrastructura rutieră, aşa cum a fost prevăzut în programul de guvernare al PSD şi în strategia Ministerului Dezvoltării” a spus Stan.

El susţine că toate localităţile, precum şi Consiliul Judeţean Suceava, au primit finanţări, indiferent de culoarea politică a primarilor, ceea ce demonstrează preocuparea guvernului PSD – ALDE pentru dezvoltarea comunităţilor şi nu pentru lupta politică, aşa cum s-a întâmplat atunci când Consiliul Judeţean Suceava a distribuit către localităţi sumele pentru echilibrarea bugetelor locale.

„De remarcat este valoarea mare şi numărul proiectelor destinate infrastructurii rutiere judeţene, fapt ce demonstrează încă o dată implicarea Guvernului în dezvoltarea reţelei de drumuri. Şi chiar dacă ştim că unii lideri judeţeni îşi vor asuma tăierea panglicii pentru aceste proiecte, suntem bucuroşi că judeţul Suceava face paşi înainte în dezvoltarea infrastructurii” a mai declarat Ioan Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: