Cupa municipiului Fălticeni la fotbal

 În perioada 15-16 iulie, pe Stadionul „Tineretului” şi pe terenul sintetic al Bazei de Agrement „Nada Florilor” din Fălticeni, s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei municipiului Fălticeni la fotbal, copii. Turneul de fotbal a fost destinat copiilor născuţi în anii 2005, 2006, 2009 şi 2010. „Am avut la fluierul de început 31 de echipe care s-au întrecut în spiritul fairplay-ului, cei mai buni adjudecându-şi trofeul. Organizatorii, Primăria municipiului Fălticeni, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava, CSŞ CN «Nicu Gane» Fălticeni şi AS Foresta Fălticeni, având ca parteneri ACS Nada Florilor şi Direcţia Judeţeana de Sport şi Tineret Suceava au asigurat buna desfăşurare a turneului, contribuind cu premii pentru toţi copiii. Le mulţumesc sponsorilor «Cez Trans Company», Dezmembrări «Roby Alex Auto», partenerilor media, pentru că ne-au fost alături la buna desfăşurare a competiţiei. Reuşita turneului nu ar fi fost posibilă fără implicarea colegilor mei, profesorii Cornel Anton, Dan Dăscălescu, Andrei Aileni, Lucian Hreamata şi Florin Ailenei, cu care am colaborat şi cu care am pus bazele acestui turneu. Le mulţumesc tuturor, jucători, părinţi, antrenori, sponsori, parteneri şi sperăm că toţi participanţii au plecat cu amintiri frumoase şi vor reveni la următoarea ediţie.

Ne vom mobiliza şi mai mult pentru că dorim ca acest turneu să devină permanent şi să-şi creeze un istoric în lumea fotbalului juvenil” ne-a declarat prof. Iulian Darabă, directorul Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni.

În faza grupelor s-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, primele echipe clasate jucând sferturile de finală, semifinale, finala mică şi finala mare, iar restul echipelor au jucat pentru locuri de clasament, la fiecare categorie de vârstă. Au participat echipe din judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea şi Vaslui.

Clasamente

Seria anului 2010

 1. Juniorul Suceava

2.CSŞ CN „Nicu Gane” Fălticeni

3.Real Junior Vaslui

 1. Prosport Focşani

Finala mare: Juniorul Suceava – CSŞ „Nicu Gane” 4-1

Finala mică: Real Junior Vaslui – Prosport Focşani 3-0

Seria anului 2009

 1. Didi Iaşi
 2. Real Junior Vaslui
 3. Foresta Fălticeni
 4. Play Bacău

Finala mare: Didi Iaşi – Real Junior Vaslui 4-0

Finala mică: Foresta – Play Bacău 4-1

Cel mai bun portar: Ionica Spînu – Real Junior Vaslui

Golgheter: Darius Nedelcu – Foresta Fălticeni

Cel mai bun jucător: Yanis – Didi Iaşi

Seria anului 2006

 1. Juniorul Suceava
 2. Prosport Focşani
 3. Juniorii Bacău
 4. Foresta Fălticeni

Finala mare: Juniorul – Prosport Focşani 3-2

Finala mică: Juniorii Bacău – Foresta Fălticeni 3-1

Cel mai bun portar – Prosport Focşani

Golgheter: Alexandru Ţolescu – CSŞ „Nicu Gane”

Cel mai tehnic jucător: Juniorii Bacău

Seria anului 2005

 1. Juniorul Suceava
 2. Prosport Focşani
 3. Junior Câmpulung
 4. Didi Iaşi

Finala mare: Juniorul Suceava – Prosport Focşani 3-2

Finala mică: Junior Câmpulung – Didi Iaşi 4-2

Cel mai bun portar: Grigoral Ionuţ – Juniorul Suceava

Golgheter: Manolache Andrei – Foresta

Cel mai tehnic jucător: Damache Dragoş – Didi Iaşi

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: