Deşi cântăreaţa a spus că este o actriţă „oribil de mediocră”,

Sharon Stone refuză să se supere pe Madonna

Sharon Stone a declarat că refuză să se supere pe Madonna, după publicarea în presa americană a unei scrisori din anii 1990 în care celebra cântăreaţă pop spunea că vedeta din „Basic Instinct” este o actriţă „oribil de mediocră”, informează BBC. În acea scrisoare, Madonna mărturisea că nu îi plăcea felul în care cariera ei actoricească era comparată cu aceea a lui Sharon Stone. „Să ştii că sunt prietena ta. Mi-am dorit să fiu un star rock în anumite momente… (şi) m-am simţit uneori la fel de mediocră pe cum m-ai descris tu”, a scris Sharon Stone într-un mesaj pe Facebook. Actriţa mai spune că este „absurd” faptul că unele scrisori private ale Madonnei au fost publicate în presa americană, înainte ca ele să fie puse în vânzare în cadrul unei licitaţii. „Noi două ştim acest lucru, la fel doar ca aceia care au supravieţuit atât de mult, că acceptarea propriei mediocrităţi este singura cale de a ne însuşi punctele noastre forte; pentru a deveni ceea ce amândouă am devenit”, a continuat Sharon Stone în mesajul ei de pe Facebook. „Te iubesc şi te ador; nu mă voi supăra pe tine din cauza unei invadări a evoluţiei tale personale”, a adăugat celebra actriţă americană.

Actriţa în vârstă de 59 de ani a răspuns în acest fel unei scrisori în care Madonna afirma că se plictisise să citească în presă că Sharon Stone avea „cariera cinematografică pe care ea nu o va avea niciodată”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI