De la Cetatea de Scaun a Sucevei la Cacica

Paradă a motocicliştilor în costume naţionale

Zeci de motociclişti suceveni au îmbrăcat straie tradiţionale şi au pornit într-o paradă de la Cetatea de Scaun a Sucevei până la Basilica Minor din Cacica.

Sub deviza „Hai în Bucovina!”, motociclişti din North Gang Riders – MC şi-au dat întâlnire ieri dimineaţa, pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, mulţi dintre ei fiind îmbrăcaţi în cămăşi tradiţionale sau cu vestimentaţie decorată cu elemente tradiţionale româneşti.

Motocicliştii au turat motoarele şi, sub atenta supraveghere a Poliţiei, s-au încolonat şi au plecat într-un pelerinaj pe două roţi spre Basilica Minor din Cacica.

Având cu ei steaguri pe care se putea citi mesajul „Hai în Bucovina!”, motocicliştii au marcat astfel deschiderea evenimentului „Pelerin în Bucovina”, organizat de Consiliul Judeţean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: