Pentru a scăpa de controlul vamal

Ţigări de contrabandă ascunse peste tot

> Sute de pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară au fost găsite într-o singură zi în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au avut parte de o zi grea joi, când sute de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite, la diferite persoane, ascunse prin toate locurile posibile, în speranţa de a trece graniţa fără a fi observate de autorităţi. Echipele de control le-au descoperit cusute în hainele unei persoane, în bagajele personale ale alteia, în portierele unei maşini, precum şi 850 de pachete cu ţigări într-un locaş special amenajat în bordul altui autoturism. Trei cetăţeni români, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 44 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, potrivit Biroului de presă din cadrul STPF Suceava, autoturismul marca Opel Vivaro care avea spaţiul special amenajat pentru transportul produselor de contrabandă, autoturism în valoare de 16.000 lei, a fost şi el confiscat, conform legislaţiei.

Recordul la ţigări confiscate a fost realizat joi de colegii poliţiştilor de frontieră suceveni din Satu Mare. Aceştia au dibuit un microbuz condus de un ucrainean, în vârstă de 49 de ani, care transporta într-un loc special amenajat între compartimentul marfă şi compartimentul destinat pasagerilor ţigări în valoare de 165.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: