Astăzi se redeschide circulaţia pe Transrarău spre Chiril

> Am amenajat în zonă încă trei parcări, lucrăm şi la drumul spre Izvorul Alb şi sperăm să se deblocheze traficul, spune preşedintele executivului judeţean, Gheorghe Fluture

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că sâmbătă ar urma să fie redeschis circulaţiei tronsonul de drum de pe Transrarău spre Chiril, afectat de alunecări de teren. Pentru deblocarea traficului se lucrează la drumul spre Izvorul Alb, iar în zonă au fost amenajate şi trei noi parcări.

„Sâmbătă vom da drumul la circulaţia pe Transrarău spre Chiril. S-a lucrat şi încă se lucrează. Sper să dăm drumul sâmbătă, inclusiv cu indicatoare rutiere, ca să nu se blocheze. Am amenajat încă trei parcări în apropierea drumului administrat de Consiliul Judeţean, astfel ca turiştii care merg pe Masivul Rarău să aibă confortul necesar pe traseu” a spus Flutur în conferinţa de presă.

El a menţionat că speră că, odată cu redeschiderea tronsonului pe care au fost alunecări, să fie deblocat traficul.

Flutur a mai anunţat că a fost luat în calcul să fie finanţat drumul care coboară spre Izvorul Alb, numai pe sensul de coborâre.

„Acolo încă două luni de zile va trebui să facem lucrări” a precizat Flutur.

El a arătat că, astfel, se va putea urca spre Rarău pe drumul de la Pojorâta şi apoi se va coborî şi pe la Chiril sau pe la Izvorul Alb spre Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: