Pentru salvarea Forestei

Apel disperat apărut în ceasul al unşpelea!

Primarul municipiului Suceava a făcut un nou apel către oamenii de afaceri din judeţ pentru a sprijini echipa locală de fotbal, care are nevoie de 100.000 de euro pentru a-şi continua activitatea la nivelul Ligii a II-a.

„Îmi pare rău că nu se întâmplă nimic la fotbal. Fac încă o dată un apel sincer şi transparent către oamenii de afaceri din judeţul Suceava să vină alături de Foresta. Nu cred că oamenii de afaceri din Suceava nu sunt în stare să ajute echipa de fotbal cu 100.000 de euro pentru a se putea înscrie în Liga a II-a. Am mai spus, banii pentru fotbal sunt pregătiţi, noi aşteptăm să vină să-i ia şi m-ar durea inima dacă Foresta nu se va înscrie în campionat”, a declarat primarul Ion Lungu.

Data limită până la care echipele se pot înscrie în viitoarea ediţie de campionat a Ligii a II-a la fotbal este joi, 20 iulie.

Foresta nu a început nici până azi pregătirile de vară, activitatea la club fiind paralizată de aproape o lună de zile din cauza datoriilor care, conform preşedintelui Andrei Ciutac, au ajuns în total la aproximativ 190.000 de euro. Primarul Ion Lungu a recunoscut că a avut discuţii cu trei posibili investitori, dar că aceştia s-au făcut nevăzuţi după ce le-a solicitat ca echipa să rămână la Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!