PSD Suceava 2020

14 iulie 2017 – Radio AS împlineşte 20 de ani !

20 de ani de muzica bună, ştiri şi emisiuni de calitate, ani în care prin studiourile sale de emisie s-au perindat peste 60 de editori de programe, redactori şi reporteri, oameni care s-au format aici şi din care mulţi au rămas în radiouri şi televiziuni locale şi naţionale, o parte sunt în presa scrisă, iar pe alţii paşii i-au purtat pe meleaguri străine. Sunt mulţi şi, de teamă de a nu omite pe cineva, nu o să-i enumerăm aici.

Vom spune, totuşi, că fondatorul postului Radio AS este Dragoş Agapescu, în anul 1997, cel care a avut şi prima televiziune din Suceava – Agapia TV.

Un om ca noi toţi, cu bune şi cu rele, însă un spirit care a zburat, la acea vreme, deasupra noastră, îndrăznind să viseze şi să realizeze.

Deşi, profesional, venea dintr-o cu totul altă zonă, Dragoş Agapescu a reuşit să pună bazele unui post de radio, cu tot ceea ce a implicat, oameni şi tehnică.

Acum, la 20 de ani de la prima emisie, noi, actuala echipă de la Radio AS, mulţumim ascultătorilor noştri pentru fidelitatea şi bucuria cu care ne ascultă şi urăm împlinire deplină tuturor colaboratorilor de peste timp.

Şi pentru că ne dorim să sărbătorim împreună, vă invităm pe toţi, în perioada 3-5 noiembrie 2017, atunci când Radio AS va aduce din nou la Suceava Festivalul Filmelor de la Cannes, pentru a ciocni o cupa de şampanie.

Vă aşteptăm cu drag!

TEODORA GILCA

Director Radio AS

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: