Un cunoscut actor indian, arestat pentru răpirea şi violarea unei colege de breaslă

Dileep, un cunoscut actor de film din statul indian sudic Kerala, a fost arestat în legătură cu răpirea şi violarea unei actriţe, a declarat poliţia locală. „Dileep a fost arestat în oraşul Kochi din statul Kerala luni seara, după ce a fost interogat ore întregi de către poliţie. El a apărut marţi în faţa unui tribunal local, care l-a plasat în custodie judiciară timp de două săptămâni”, a declarat un responsabil din cadrul poliţiei locale. „Actorul a fost acuzat de conspiraţie infracţională, viol, răpire şi reţinere ilegală a actriţei”, a adăugat acesta.

Actriţa, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, a fost luată ostatică în maşina ei pe 17 februarie de patru bărbaţi care au violat-o în timp ce vehiculul mergea şi i-au făcut fotografii. Şase persoane au fost arestate în legătură cu acest caz la începutul acestui an, printre care Pulsar Suni, un şofer pe care actriţa l-a concediat. „Dileep a fost reţinut doar după ce unii dintre cei arestaţi în acest caz au mărturisit în cadrul interogatoriului că acesta a pus la cale infracţiunea, din cauza rivalităţii personale cu actriţa”, au indicat responsabilii.

Între timp, asociaţia actorilor din statul Kerala (AMMA), l-a expulzat pe Dileep din rândurile sale, afirmându-şi totodată sprijinul pentru actriţă. Cu toate acestea, Dileep a respins toate acuzaţiile şi a declarat că este nevinovat. „Sunt inocent şi îmi voi dovedi nevinovăţia. Am căzut într-o capcană”, a declarat actorul presei în timp ce era condus la o închisoare din afara oraşului Kochi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!