La Roman

Holcim România inaugurează un nou terminal de ciment

> Terminalul va furniza ciment inclusiv clienţilor firmei din judeţul Suceava

 Holcim România, prezentat ca fiind unul dintre cei mai inovatori furnizori de soluţii de construcţii din România, a lansat noul terminal de ciment în oraşul Roman, judeţul Neamţ, în urma unei investiţii de 12,5 milioane de lei, aflăm dintr-un comunicat.

Noul terminal, care va furniza ciment în principal către clienţii Holcim din judeţele regiunii Moldova, şi anume Bacău, Neamţ, Vaslui, Iaşi, Botoşani şi Suceava, completează reţeaua naţională extinsă de terminale şi depozite ale companiei.

Se precizează că, având o suprafaţă de 13.120 mp, „terminalul de ultimă generaţie este conectat la reţeaua de cale ferată şi dispune de utilaje de încărcare şi descărcare atât pentru ciment vrac, cât şi pentru ciment ambalat în saci. Instalaţiile de încărcare/ descărcare şi echipamentele automatizate sunt destinate îmbunătăţirii experienţei comerciale a clienţilor şi reducerii timpilor necesari pentru realizarea şi livrarea comenzilor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: