După 12 ani de pauză

George Petrescu revine la conducerea ARR Suceava

Social-democratul sucevean George Petrescu a fost numit la conducerea ARR Suceava în locul lui Nicu Viorel Hrebenciuc.

Petrescu a mai ocupat funcţia de şef al ARR în perioada 2000-2005 şi are trecute în CV-ul său mai multe funcţii de conducere de-a lungul timpului, dar şi cea de lider de sindicat al transportatorilor suceveni.

Surprinzător, el a fost numit la conducerea ARR în condiţiile în care în ultima perioadă s-a situat în tabăra celor care îl contestă pe liderul interimar al PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, mai ales în cazul excluderii consilierilor locali municipali Neculai Cristian Boberschi şi Dan Apetroaie.

„Fără ca politicul să aibă vreo influenţă în această numire, consider că este o recunoaştere a experienţei dlui Petrescu în domeniu şi sper că expertiza acumulată în timp de domnia sa îşi va pune amprenta pe rezultatele profesionale viitoare” a explicat liderul municipal sucevean Dan Cuşnir.

Dan Ioan Cuşnir

Referitor la capitolul Cristi Boberschi, preşedintele PSD a declarat: „Pentru că tot insistaţi pe acest subiect, numirea dlui Petrescu este cel mai bun exemplu că, din punct de vedere politic, în Organizaţia Municipală a PSD Suceava nu există răzbunări sau reglări de conturi doar pentru faptul că ai o altă părere şi că întotdeauna îi vom primi cu braţele deschise pe toţi cei care vor aduce plusvaloare partidului, pe toţi acei care, deşi rătăcitori la un moment dat, au înţeles că cele mai importante lucruri sunt lupta pentru binele comunităţii, munca de echipă în partid, empatia faţă de colegi, solidaritatea şi toleranţa. În acest sens, în cadrul primului birou permanent municipal al PSD, voi propune ca dl Petrescu, membru activ de aproximativ 20 de ani, să facă parte din BPM”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: