„Cea mai tare experienţă de răcorire din România” ajunge la Suceava

Caravana Bergenbier „EU SUNT 12 răcoreşte România oraş cu oraş” ajunge la Suceava, la Casa de Cultură, joi, 13 iulie. „În premieră în România, camioanele care aduc răcorirea Bergenbier sunt pregătite pentru a crea o zonă inedită de experienţe senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum şi activări de realitate virtuală. Traseul caravanei poate fi urmărit pe www.racorimromania.ro şi pe pagina de Facebook Bergenbier România” anunţă organizatorii.

„Inspiraţi de cele mai răcoritoare locuri din România, Bergenbier, berea maturată la rece, filtrată la rece şi cu CO2 din fermentaţie naturală, aduce consumatorilor săi experienţa răcoririi adevărate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia formă mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenţi în cadrul evenimentelor din cele 26 de oraşe experienţe unice menite să îi răcorească cu adevărat în această vară” declară Gabriela Lupaş-Ţicu, director de marketing Bergenbier S.A.

Bergenbier anunţă că a pregătit în Caravana EU SUNT 12 experienţe de răcorire în plină vară: „prin intermediul realităţii virtuale vom putea experimenta o altfel de răcorire, iar în camioane vom asista la un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheaţă reală. Acolo va putea fi savurat şi noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o răcorire dintr-o răsucire. Cei care vor veni în caravană vor putea juca fotbal pe un teren gonflabil sau vor putea să îşi răcorească prietenii aşezaţi deasupra unui rezervor cu apă. Mai mult, în caravană vor fi întâmpinaţi de Bogdan Stelea, Gabi Balint şi Miţă de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe şi bulgăreală adevărată”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: