În 2017

Asfaltări de 22 milioane lei pe 15 porţiuni de drumuri judeţene

> Lucrările privind siguranţa circulaţiei vor costa 1,5 milioane lei, incluzând montarea de indicatoare rutiere, parapete de siguranţă şi trasarea de marcaje rutiere

 Programul de intervenţii la infrastructura rutieră din judeţul Suceava cuprinde, în acest an, 15 porţiuni de drumuri pe care se vor face tratamente bituminoase sau se vor turna „îmbrăcăminte” şi covoare asfaltice. Potrivit unei informări a Consiliului Judeţean, în cauză sunt peste 48 km de drumuri, lucrările efectuate însumând 22,3 milioane de lei. Porţiunile pe care se intervine au fost alese în funcţie de starea în care se aflau acestea, dar şi de importanţa lor în asigurarea fluenţei circulaţiei. Astfel, pe lista de priorităţi au fost prinse drumuri judeţene din zonele Fălticeni-Pocoleni, Ilişeşti, Mălini, Brodina-Ulma, Rădăuţi-Satu Mare, Izvoarele Sucevei, Pojorâta-Fundu Moldovei, Cacica-Botoşana şi Câmpulung Moldovenesc-Rarău. Intervenţii în regim de necesitate au fost prevăzute şi pentru zonele Valea Moldovei-Mălini, Slatina, Şerbăuţi, Voroneţ şi Dorna Candrenilor.

La cele menţionate, în Programul pe 2017 mai intră reparaţii prin plombare a „îmbrăcămintei” asfaltice, în valoare de 4,5 milioane de lei, şi construirea de acostamente şi de amenajări de scurgere a apelor, în valoare de 2,5 milioane de lei. Lucrările privind siguranţa circulaţiei vor costa 1,5 milioane de lei, incluzând montarea de indicatoare rutiere, parapete de siguranţă şi trasarea marcajelor rutiere. Anul acesta, cu intervenţiile curente la drumuri şi podeţe se va cheltui suma de 2 milioane de lei, în timp ce cadastrul rutier are alocate 300.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: