A scăpat de poliţiştii urmăritori, dar a făcut accident

 > Un contrabandist urmărit de poliţiştii de frontieră a reuşit să scape şi a produs un accident la Straja > În maşina sa s-au găsit ţigări în valoare de 86.000 lei

 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Seriţan, a precizat că joi, 6 iulie a.c., o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Falcău, un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

Din cauza faptului că şoferul a ignorat semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în mare viteză, poliţiştii de frontieră au plecat în urmărirea maşinii.

„Pe raza localităţii Straja, echipajul Poliţiei de Frontieră a găsit autoturismul abandonat într-un şanţ, din cercetările preliminare rezultând că şoferul a pierdut controlul volanului, a acroşat un autoturism care circula regulamentar, după care a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un şanţ”, a spus Ilie Poroch Seriţan.

El a menţionat că în autoturismul marca Volvo au fost observate mai multe colete cu ţigări, fapt pentru care maşina împreună cu ţigările au fost transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, au fost descoperite 7.350 de pachete cu ţigări, diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 86.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava a precizat că ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului.

„În continuare se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale”, a mai arătat Ilie Poroch Seriţan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: