Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, în vârstă de 49 de ani a pozat nud în această săptămână pentru revista Vogue, relatează miercuri site-ul upi.com. Celine Dion a pozat nud pentru Vogue la Paris, unde se află pentru săptămâna haute couture. Revista va publica un articol intitulat „Celine Takes Couture”, în care cântăreaţa va vorbi despre creaţiile vestimentare pe care le poartă în timpul turneelor. „Iată un fapt gol-goluţ la care să vă gândiţi în timp ce Celine Dion se schimbă între două concerte: în ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas şi în actualul mini-turneu din Europa)”, a postat Vogue pe Instagram sub o fotografie cu Dion goală. „Ea cântă cel puţin două ore pe noapte, cinci sau şase nopţi pe săptămână, dansând şi făcând reverenţe, în general gesticulând fără întrerupere, în creaţii delicate, concepute numai pentru o defilare pe un podium sau pe un covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace… sunt numai câteva nume de pe listă”, a adăugat revista în postare.

Celine Dion a stat între redactoarea-şefă a Vogue, Anna Wintour, şi directoarea creativă din domeniul digital, Sally Singer, la prezentarea Dior de luni, potrivit media americane.

Cântăreaţa şi-a început mini-turneul în Europa la Copenhaga, Danemarca, în luna iunie. Turneul promovează ultimul ei album în limba franceză, „Encore un soir”, şi se încheie la 5 august, cu un concert la Glasow, în Scoţia. (Foto: Instagram)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!