„Pro – România” sau „Pro – Ioan Stan”? Asta-i întrebarea…!

Am iniţiat în urmă cu ceva timp proiectul prin care adresam liderilor politici judeţeni câteva întrebări legate de mersul vieţii politice şi administrative din judeţul Suceava. Drept e că, într-un fel sau altul, şi preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, şi preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şeful Consiliului Judeţean Suceava, au răspuns întrebărilor.

Singura mea nelămurire rămâne legată de publicarea finanţării proiectelor pe PNDL, finanţare despre care senatorul Ioan Stan spunea la un moment dat că se va ridica în acest an la peste un miliard de lei. Eu rămân însă optimist şi vreau să cred că Ioan Stan nu va fi pus la zidul ruşinii de noul Guvern Tudose.

Pe de altă parte, dl Stan pare să aibă, mai nou, o altă MARE şi „DELICATĂ” problemă. Se numeşte deputat Maricela Cobuz.

După ce i-au arătat, e drept că discret, uşa la finele săptămânii trecute, când au pus-o „sub acuzare” la sediul PSD Suceava, cei din partid au reuşit mai degrabă să o înfurie pe cea mai răsfăţată dintre membrele de partid de după 2004 încoace.

Iar reacţia ei a sfidat mai degrabă bariera aroganţei şi mai puţin înţelepciunea. Comunicatul de presă al dnei Cobuz l-aţi putut citi în ediţia ziarului nostru de marţi.

Motiv pentru care doresc să îi mai adresez dlui Stan câteva întrebări pentru a lămuri situaţia.

  1. Care au fost motivele (argumentele) care au fost luate în calcul atunci când dna Cobuz o fost urcată pe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor, în condiţiile în care pentru parlamentari PSD cu state vechi şi muncă în rândul partidului – Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, a fost necesar votul organizaţiei şi al aleşilor locali ai PSD pentru a fi scoşi în afara listei, trecuţi adică pe locuri neeligibile?
  2. De ce pentru nerespectarea deciziilor interne de partid pentru consilierii locali suceveni Cristi Boberschi şi Dan Apetroaie s-a decis excluderea din partid, iar pentru dna Cobuz este aplicată o altă unitate de măsură?

 Când veţi decide excluderea din partid a Maricelei Cobuz şi cine este persoana care îşi va asuma responsabilitatea pentru pierderea unui parlamentar PSD de Suceava?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: