Sucevencele şi-au etalat frumuseţea şi feminitatea

 Aproximativ 50 de doamne şi domnişoare pasionate de mersul pe bicicletă şi iubitoare de frumos şi-au dat întâlnire, duminică după-amiază, pe esplanada din faţa Casei de Cultură din municipiul Suceava, la cea de-a doua ediţie a Paradei SkirtBike Suceava.

Biciclistele au purtat ţinute cochete, pline de feminitate, iar bicicletele au fost frumos ornate cu flori de câmp, coroniţe şi coşuleţe şic.

Parada s-a desfăşurat pe traseul Casa de Cultură (esplanadă) – Bulevardul 1 Mai – Bulevardul George Enescu – str. Mărăşti – str. Mihai Eminescu – Casa de Cultură (esplanadă) – Padrino Lounge.

Pe tot traseul, doamnele şi domnişoarele au fost atent supravegheate de echipajele de Poliţie şi Jandarmerie, dar şi de biciclişti.

Doamnele şi domnişoarele care nu au avut bicicletă au putut închiria gratuit una de la organizatori sau de la partenerii evenimentului.

La finalul traseului a fost organizată o tombolă, premiul cel mare, o bicicletă Pegas, revenindu-i Olgăi Mihoc. Au fost acordate premii şi pentru cea mai elegantă ţinută.

Organizatoarele evenimentului, Ana Maria Cojocaru şi Georgiana Florea, au declarat că evenimentul este o manifestare cultural-fashionistă, prin care reprezentantele sexului frumos aderă la o cauză urbană şi îşi dau frâu liber imaginaţiei cromatice şi bunului gust vestimentar.

„Promovăm frumuseţea pe bicicletă, dar în acelaşi timp dorim să tragem şi un semnal de alarmă că suntem şi noi în trafic, prin frumuseţea şi feminitatea noastră”, a spus Georgiana Florea.

Ea a mai arătat că Parada SkirtBike se organizează în acest an în 17 oraşe, între care şi Suceava, activând astfel Drepturile Femeilor în societatea contemporană.

„Prin însuşi scopul său, SkirtBike face parte din mişcarea ciclistă internaţională, contribuind la efortul de a schimba percepţia omului modern asupra vieţii în urbe şi a oferi un model sustenabil de transport, uşor de replicat şi în alte oraşe”, au mai arătat organizatoarele Paradei SkirtBike Suceava. (MIHAELA TCACIUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: