Firmă din Valea Moldovei amendată cu 5.000 lei, pentru nereguli în acte

O firmă din comuna Valea Moldovei a fost amendată cu 5.000 lei, după ce poliţişti ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava şi specialişti ai Gărzii Forestiere Suceava au descoperit nereguli în acte.

Potrivit IPJ Suceava, vineri, 30 iunie a.c., a fost efectuat un control la o societate comercială din comuna Valea Moldovei în privinţa legalităţii deţinerii, transportului şi comercializării de material lemnos.

Astfel, în urma inventarierii stocurilor de material lemnos deţinute în depozit şi a comparării cu stocurile rezultate din evidenţele scriptice, s-a constatat faptul că firma nu deţine în depozit cantităţile de 21,69 mc lemn de foc, 13,31 mc lemn pentru construcţii şi 7,56 mc cherestea de esenţă răşinoase.

De asemenea, echipa de control a constatat faptul că societatea nu a respectat prevederile legale privind modul de completare a două avize de însoţire a materialului lemnos.

„În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a societăţii cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 actualizată şi ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 42,56 mc material lemnos în valoare de 7.924 lei”, a informat IPJ Suceava. (MIHAELA TCACIUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: