Actorul britanic Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară

Actorul britanic Sean Bean, cunoscut din superproducţii ca „Game of Thrones” şi „Lord of the Rings”, s-a căsătorit recent pentru a cincea oară, informează Daily Mail. Aleasa a fost Ashley Moore, cu care are o relaţie de cinci ani şi cu care era logodit. Actorul, în vârstă de 58 de ani, a confirmat vestea printr-o fotografie oficială realizată după ceremonia romantică care a avut loc în faţa a 40 de prieteni şi membri ai familiilor, la Axnoller Farm din Dorset. Bean – cu patru mariaje eşuate la activ – a pozat radios alături de iubita sa, care a purtat o rochie albă, din dantelă, semnată de creatoarea Alice Temperley.

Ceremonia a avut loc imediat după ce Sean a cerut-o în căsătorie pe Ashley, o fostă bonă, pe care a cunoscut-o în urmă cu cinci ani la New York. Într-un interviu acordat Daily Mail în luna mai, starul din Game of Thrones a recunoscut că deşi a ezitat să se căsătorească din nou după patru mariaje eşuate, atitudinea sa s-a schimbat imediat după ce a întâlnit-o pe Ashley, cu 26 de ani mai tânără. „Abia aştept să ne petrecem restul vieţii împreună”, a declarat recent actorul pentru Daily Mail.

Din mariajele anterioare actorul are trei fete, Lorna (29 de ani), Molly (25 de ani) şi Evie (18 ani).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI