Gheorghe Flutur ţinteşte preşedinţia Ligii Aleşilor Locali PNL din România

 > „Voi fi o voce incomodă, dar foarte fermă, care să apere primarii şi consilierii”

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, preşedinte al CJ Suceava, a anunţat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV, că va candida la funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL din România.

El a explicat că nu a dorit să candideze la funcţia de preşedinte al PNL, deşi i s-a propus şi a fost onorat de susţinere, dar a promis că va fi preşedinte de CJ Suceava. „Cum puteam să mint populaţia să fiu preşedinte la PNL, când trebuie să fii toată ziua acolo, dar cu serviciul la Suceava?”, a spus Flutur, care a menţionat că, dacă avea acest proiect, candida la Parlament.

„Am avut bun-simţ şi am spus sucevenilor că sunt preşedinte la CJ Suceava, poate preşedinte regional, dacă va fi să fim puternici, să fim o voce”, a spus Flutur. El a menţionat că le-a spus colegilor săi că îi va putea reprezenta foarte bine şi ca preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL din România, arătând că PNL are 1.083 de primari şi 14.000 de consilieri locali şi judeţeni, reprezentând mai mult de o treime din aleşii locali din România.

Flutur a explicat că în această funcţie e nevoie de un om cu experienţă, care să ştie să-i pună probleme şi premierului, şi ministrului care se ocupă de localităţi.

El a arătat că el a fost şi preşedinte executiv, prim-vicepreşedinte şi secretar general la PNL. „Dacă va fi la Liga Aleşilor Locali voi candida la preşedinţia Ligii ca să fie o voce incomodă, dar foarte fermă, care să apere primarii şi consilierii şi drepturile lor în România”, a spus Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: