Canicula nu va duce la o criză a alimentării cu apă

> Daniel Drăgoi a cerut sprijin jandarmilor, pentru a împiedica avalanşa de amatori de scăldat în Lacul de la Dragomirna

În judeţul Suceava nu se poate vorbi despre o criză a apei, deşi în această perioadă cu temperaturi ridicate evaporarea este destul de intensă. Daniel Drăgoi, directorul executiv al Sistemului de Gospodărire a Apei (SGA), a declarat s-au făcut inspecţii la acumulările de apă, iar în urma acestora a concluzionat că nu există niciun fel de probleme din acest punct de vedere. „În ultima perioadă a plouat, iar lacurile de acumulare sunt la niveluri normale. De asemenea, suntem pregătiţi pentru eventualele căderi masive de precipitaţii”, a precizat şeful SGA. Daniel Drăgoi cere sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi în vederea împiedicării accesului amatorilor de baie la Acumularea de la Dragormirna. „Avem situaţii extreme în care mulţi se aventurează pe lacul de la Dragomirna. De multe ori am semnalat acest lucru, iar ca o rugăminte, ne adresăm Jandarmeriei să facem o echipă comună şi să împiedicăm accesul celor care vor să facă baie. Avem barieră, avem porţi, dar oamenii vin în coada lacului şi forţează nota”, a spus Daniel Drăgoi, directorul executiv la SGA Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: