Vatra Dornei, gazda Dorna Junior Football Festival

Staţiunea suceveană Vatra Dornei găzduieşte, în perioada 30 iunie – 2 iulie, turneul de fotbal Dorna Junior Football Festival. Competiţia este organizată de CSM Dorna şi ACS IOMY în parteneriat cu Primăria Municipiului Vatra Dornei şi AJF Suceava. Turneul este destinat copiilor născuţi între anii 2005 – 2011 şi se desfăşoară pe categorii de vârstă.

În faza grupelor se va juca în sistem fiecare cu fiecare, primele echipe clasate urmând să joace sferturile de finală, semifinale, finala mică şi finala mare, iar restul echipelor vor juca pentru locuri de clasament la fiecare categorie de vârstă. Partidele vor fi arbitrate de arbitri AJF Suceava, efortul jucătorilor fiind răsplătit cu trofee, medalii, diplome şi premii asigurate de sponsorii turneului.

Până la începutul acestei săptămâni şi-au anunţat participarea un număr de 45 de echipe din judeţele Suceava, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Bacău şi Neamţ. Jocurile se vor disputa pe Stadionul Municipal şi la Baza Sportivă Yanis. Invitatul special al turneului este cunoscutul internaţional Miodrag Belodedici.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI