Superaglomeraţie la tren

Am surprins sâmbătă în Gara Suceava, la ora 15,15, „următorul fapt”. În momentul în care intenţionam să urc în trenul regio 5606 pentru a ajunge la Dolhasca, am realizat că e aproape imposibil. Cauza: foarte multă lume, navetişti, pelerini ce veniseră la Sf. Ioan de la Suceava şi alte persoane, călători veniţi cu diferite motive, toţi voiau să urce în doar două vagoane simple, neetajate, puse la dispoziţie de CFR călători, ce formau trenul 5606 Suceava – Paşcani, cu ora de plecare din Suceava 15,15.

În tren am urcat foarte greu, plecarea acestuia a fost întârziată deoarece nu încăpeau toţi călătorii în vagoane, mulţi dintre ei rămânând pe peron. Unii aveau şi bagaje voluminoase, ce erau imposibil de îndesat în vagon.

Urcând ultimul, a trebuit să cobor în fiecare staţie CFR, până după gara Vereşti, pentru a facilita coborârea altor călători… Am surprins şi câteva imagini cu trenul supraîncărcat şi cu oameni care, la coborârea din tren, au îngenuncheat la propriu, mulţumind Domnului că au scăpat de disconfortul din tren… (vă mărturisesc că am crezut că sunt pelerini veniţi de la Sf. Ioan, dar nu, erau navetişti cărora li se făcuse rău în tren, două cazuri în vagoane diferite). (SERAFIM ILIUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: