Copaci căzuţi din cauza furtunii au blocat DN 17 între Iacobeni şi Vatra Dornei şi DN 17 B între Crucea şi Broşteni

> Arborii prăbuşiţi au fost îndepărtaţi prin intervenţia echipajelor ISU Suceava

 Circulaţia rutieră a fost blocată ieri, în jurul orei 13, în judeţ, din cauza unor copaci care au căzut pe carosabil.

Astfel, circulaţia a fost oprită pe DN17, la kilometrul 153 + 200 de metri, între localităţile Vatra Dornei şi Iacobeni, şi DN17B, la kilometrul 37 + 100 de metri, între localităţile Crucea şi Broşteni.

Echipe de intervenţie cu utilaje speciale au acţionat pentru îndepărtarea copacilor, în vederea reluării traficului în condiţii normale.

Astfel, după circa o jumătate de oră, circulaţia rutieră în judeţul Suceava a fost reluată pe ambele drumuri naţionale, respectiv DN17 şi DN17B.

În Argestru, Vatra Dornei, Broşteni şi Fălticeni, furtuna de ieri a doborât numeroşi copaci pe carosabil

Mai mulţi copaci au căzut pe drumuri în Argestru, Vatra Dornei, Broşteni şi Fălticeni blocând temporar circulaţia în urma furtunilor de ieri. Arborii au fost îndepărtaţi prin intervenţia echipelor ISU Suceava.

Cea mai gravă situaţie a fost pe drumurile naţionale DN 17 şi DN 17 B, unde arborii căzuţi au blocat ambele sensuri de mers, circulaţia rutieră fiind oprită circa 40 de minute.

Astfel, în urma furtunilor din cursul zilei de vineri, pompierii militari suceveni au intervenit pentru îndepărtarea unor arbori căzuţi pe carosabil, în localităţile Argestru, Vatra Dornei, Broşteni şi Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: