Postul de director de îngrijiri al SJU Suceava a fost ocupat, prin concurs, de asistenta medicală Doina Chirap

 > Ea este la al treilea mandat în această funcţie

 Fostul director de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, asistenta medicală Doina Chirap, a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director de îngrijiri al unităţii spitaliceşti, desfăşurat în cursul săptămânii trecute.

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijiri al SJU Suceava s-a înscris un singur candidat, respectiv Doina Chirap.

Ea a obţinut la proba scrisă nota 10, la proba interviului de selecţie nota 9,8, iar la susţinerea proiectului 9,5, media finală de promovare a concursului fiind 9,76.

Managerul SJU Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat pentru NewsBucovina că, în prezent, echipa managerială a spitalului este completă şi se va axa, în continuare, pe creşterea calităţii serviciilor medicale oferite pacienţilor care se adresează unităţii spitaliceşti sucevene, dar şi în derularea procesului de pregătire în vederea reacreditării SJU Suceava.

El a spus că, în urma desfăşurării probelor pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijiri al SJU Suceava, fostul director de îngrijiri Doina Chirap a promovat concursul.

Rîmbu a mai spus că Doina Chirap este la al treilea mandat în această funcţie şi, până în prezent, a avut o comunicare şi o colaborare foarte bună cu asistenţii-şefi ai secţiilor din spital şi cu întregul colectiv, este bine pregătită profesional şi a fost implicată activ, împreună cu directorul medical al SJU Suceava, medicul Doina Elena Motan Ganea, în procesul de pregătire în vederea reacreditării spitalului.

Reamintim că la concursul pentru ocuparea postului vacant de director financiar-contabil nu s-a înscris niciun candidat, iar, în aceste condiţii, la începutul săptămânii trecute, prin dispoziţia de numire în funcţie emisă de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi prin decizia managerului SJU Suceava, a fost numită în postul de director financiar-contabil al unităţii spitaliceşti ec. Paraschiva Maruseac, şef al Serviciului Financiar-contabilitate din spital, care va ocupa această funcţie timp de 6 luni, până la organizarea unui nou concurs.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: