La Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall

Dorin Goian a făcut spectacol pe terenul de baschet

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din România s-au întrecut, sâmbătă şi duminică, pe 17 şi 18 iunie, la Iulius Mall Suceava, în cadrul evenimentului „Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall”, competiţia reprezentând a IV-a etapă din cadrul circuitului naţional de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017.

Potrivit organizatorilor, printre invitaţii speciali ai concursului s-au numărat şi fostul component al naţionalei României la fotbal, Dorin Goian, şi cântăreţul Alexandru Recolciuc.

„Dorin Goian s-a integrat perfect în jocul de sub panou şi a marcat coş după coş în meciul vedetelor care a avut loc duminică. La cei 1,96 metri şi într-o formă fizică excelentă, fostul jucător al echipei naţionale de fotbal a României s-a simţit în largul său pe terenul de baschet şi a dovedit că ştie să se descurce la fel de bine şi cu mingea mai mare” au precizat, într-un comunicat de presă, organizatorii competiţiei.

Sursa citată a mai arătat că în cadrul „Meciului vedetelor” au mai jucat, printre alţii, consilierul local Daniel Prorociuc, handbalistul Adrian Chiruţ şi baschetbalistul Dani Popescu, jocul încheindu-se pe melodia „Cântă cucu-n Bucovina”, cântată chiar de Alexandru Recolciuc, care a fost premiat cu o bicicletă.

În ceea ce priveşte competiţia sportivă, Castorii Suceava „Streetball by Iulius Mall” a avut la start peste 120 de participanţi, şi, în ciuda vremii nefavorabile, care a forţat jucarea unor meciuri în sala Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, a adus baschetul mai aproape de suceveni, prin terenurile instalate în parcarea Iulius Mall.

„Copiii au avut şansa să joace baschet la minipanourile care au fost instalate lângă terenuri, spectatorii au participat la concursuri cu premii şi toţi cei prezenţi s-au bucurat de atmosfera specifică turneelor de streetball, cu multă muzică şi distracţie pentru toată lumea” au arătat organizatorii.

Competiţia de elită, la Open Masculin, a fost câştigată de Rahova’s Finest, jucătorii obţinând un cec în valoare de 4.000 de lei şi brăţări de fitness Fitbit.

Baschetul 3×3 a fost numit recent disciplină olimpică şi va intra în programul Jocurilor Olimpice începând cu ediţia Tokyo 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: