Carrie Fisher avea în organism urme de cocaină şi heroină în momentul morţii sale

Carrie Fisher, una dintre vedetele francizei cinematografice „Star Wars”, avea în organism urme de cocaină, heroină şi MDMA – drogul petrecerilor, cunoscut şi sub numele de ecstasy – în momentul morţii sale, care s-a produs brusc, în luna decembrie, potrivit raportului complet asociat autopsiei celebrei actriţe, publicat luni în Statele Unite, informează Reuters. Autopsia vedetei americane, realizată de Los Angeles County Medical Examiner, nu a putut să stabilească cu certitudine efectul pe care cocaina şi celelalte droguri ar fi putut să-l aibă asupra organismului actriţei.

Medicii legişti au anunţat că moartea vedetei din „Star Wars” a avut la bază o apnee în somn şi alte cauze. Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani pe 27 decembrie, la patru zile după ce suferise un stop cardiac la bordul unui avion care efectua o cursă între Londra şi Los Angeles. Vedeta a avut probleme cu dependenţa de cocaină în anii ’80 şi suferea, de asemenea, de tulburare bipolară. Deşi Carrie Fisher a vorbit adeseori în mod deschis despre lupta ei cu dependenţa, nu se ştie dacă actriţa reîncepuse să consume droguri. Carrie Fisher a consumat cocaină cu 72 de ore înainte de a fi internată la o clinică din Los Angeles, potrivit raportului final al autopsiei şi al testelor toxicologice, publicat luni. Medicii americani au spus că nu pot să precizeze perioada de expunere la cantităţile mici de heroină găsite în organismul lui Carrie Fisher, alături de MDMA şi alte opiacee. Ei au avertizat însă că aceste droguri pot să oprească respiraţia şi că actriţa Carrie Fisher suferea de apnee în somn.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: