În ultima săptămână

Poliţiştii suceveni au prins în flagrant 14 suspecţi şi au depistat patru urmăriţi

> Totodată, ei au aplicat peste 1.500 de amenzi

 Poliţiştii din cadrul IPJ Suceava au desfăşurat acţiuni şi controale în perioada 12 – 18.06.2017, zilnic, peste 330 de poliţişti acţionând la nivelul judeţului în vederea asigurării climatului de siguranţă publică, diminuării riscului rutier, precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, anunţă Poliţia Judeţeană Suceava.

Potrivit sursei citate, în această perioadă au acţionat zilnic zece autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. De asemenea, aparatul radar laser TrueCam a fost utilizat pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză. Alte 90 de autospeciale de poliţie au fost prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale şi intervenţia promptă la evenimente.

Totodată, în această perioadă au fost organizate zilnic peste 100 de patrule de ordine publică şi 22 de echipaje rutiere pentru monitorizarea traficului.

Poliţiştii au intervenit în această perioadă la 364 de evenimente, 264 dintre acestea fiind semnalate prin 112.

Au fost organizate 72 acţiuni în cadrul cărora au fost aplicate 1.572 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 573.320 lei, dintre care 124 de sancţiuni la Legea 61/1990 republicată privind ordinea şi liniştea publică, 1371 de sancţiuni la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 77 de sancţiuni la alte acte normative.

Pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost aplicate 581 de sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 78 de permise de conducere, dintre care nouă pentru alcool, 33 pentru viteză şi 36 pentru alte abateri, fiind retrase 34 de certificate de înmatriculare.

Ca urmare a prezenţei sporite a poliţiştilor rutieri în teren nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, soldate cu persoane decedate sau rănite grav, susţine Poliţia Judeţeană Suceava.

Iar ca urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren au fost prinşi în flagrant 14 autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de trei persoane.

În aceeaşi perioadă au fost identificaţi autorii în trei cauze care figurau cu autor necunoscut şi au fost depistate patru persoane urmărite la nivel naţional şi internaţional. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: