Potrivit politologului Adrian Botezatu

Parlamentarii PSD de Suceava au decis să susţină investiţiile în judeţele Teleorman, Olt, Dolj şi Călăraşi

> Ei au şansa de a scoate România din robia Hanatului de Teleorman, dar nu o vor face

Marţi, România are şansa de a ieşi din robia „Hanatului de Teleorman” a apreciat, vineri, politologul sucevean Adrian Botezatu.

Potrivit politologului sucevean, Liviu Dragnea duce mai departe stilul autoritar al hanilor pecenegi, cumani şi tătari (vorbitori ai dialectului turcic kipceak în care teleorman = pădure nebună; diferit de dialectul turcic oghuz vorbit de populaţia Turciei, Azerbaijanului şi de populaţia găgăuză din Republica Moldova).

„Am aflat şocaţi că creatorul şi evaluatorul programului de guvernare al PSD este celebrul escroc PDL Darius Vîlcov, care ascundea lingouri de aur în cimitire şi tablouri sub pat” a spus Botezatu.

El a mai arătat că preşedintele executiv al PSD este senatorul Bădălău de la Giurgiu care, înainte de 1989, a avut o condamnare penală de un an pentru furt de porumb de la cooperativa agricolă de producţie (CAP), şi că „alţi doi ţuţeri” ai lui Liviu Dragnea sunt produsele organizaţiei de tineret PRM, respectiv Codrin Ştefănescu şi Lia Olguţa Vasilescu.

„Devine clar că escrocheria numită pompos Programul de guvernare al PSD a fost de la început un instrument care a urmărit două obiective principale: scăparea de puşcărie a lui Liviu Dragnea şi a baronilor şi jaful generalizat a bugetului de stat” consideră analistul politic sucevean.

El crede că, marţi, România are marea şansă să scape din robia hanatului de Teleorman, iar parlamentarii PSD de Suceava au şansa de a face istorie; dar nu o vor face pentru că parlamentarii PSD de Suceava „vor arăta că le place să stea în genunchi în faţa măritului han de Teleorman”.

Adrian Botezatu consideră că decizia parlamentarilor PSD de Suceava de a-l susţine în bloc pe Liviu Dragnea explică foarte bine de ce judeţul Suceava este subdezvoltat economic, de ce nu există infrastructură rutieră şi investiţii guvernamentale.

„Parlamentarii PSD de Suceava vor vota pentru investiţii masive în judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Olt, Dolj. La polul opus, parlamentarii PSD Iaşi, cu o singură excepţie, vor vota împotriva lui Liviu Dragnea şi a hanatului de Teleorman. De asta Iaşul este cu 50 de ani înaintea Sucevei” a conchis politologul Adrian Botezatu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: