Ludovic Orban:

Nu este victoria mea, este victoria PNL

Ludovic Orban, ales preşedinte al PNL, a afirmat, sâmbătă, la finalul congresului, că încrederea liberalilor îl onorează, şi a precizat că nu este victoria lui, ci a partidului.

„Dragi prieteni liberali, vă mulţumesc pentru încrederea acordată, este o încredere care mă onorează şi mă obligă. De astăzi, pentru mine, viaţa este mult mai grea, mai dificilă, port pe umeri o răspundere uriaşă, de a transforma PNL în forţa politică de care are nevoie România. Victoria de azi nu este victoria mea, este victoria PNL şi conţine germenii viitoarei victorii a PNL pentru România” a spus Ludovic Orban.

El a anunţat că, sub conducerea sa, PNL va fi un partid de dreapta liberal conservator, membru al dreptei europene, care „se va bate” cu toate forţele pentru a implementa politici de dreapta în România, pentru a asigura creşterea economică.

„Îl felicit din suflet pe Ludovic Orban. Respect acest rezultat. PNL trebuie să rămână o echipă unită, să meargă înainte cu toată forţa… (…) Felicitări, Ludovic!” a spus contracandidatul Cristian Buşoi.

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PNL cu 3.518 de voturi. Contracandidatul său, Cristian Buşoi, a primit 952 de voturi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: