Non-stop pentru proiectele de dezvoltare rurală

> „Oferim informaţii beneficiarilor, cât şi potenţialilor beneficiari interesaţi în depunerea de proiecte, inclusiv sâmbătă şi duminică” declară Mihai Moraru, şeful OJFIR Suceava

Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Suceava asigură permanenţa, la sediul instituţiei, beneficiarii putând apela la servicii specializate inclusiv la sfârşit de săptămână. Directorul executiv Mihai Moraru informează că sâmbăta şi duminica serviciul de permanenţă funcţionează între orele 9 şi 15. „Fiind şi o perioadă de depunere de proiecte, iar la noi aceasta decurgând online, acest sprijin este binevenit” a spus Moraru.

Serviciul de permanenţă este asigurat de minimum o persoană, însă specialiştii OJFIR lucrează chiar şi în weekend, întrucât este un interval aglomerat al anului, cu multe sesiuni deschise. „Oferim informaţii beneficiarilor, cât şi potenţialilor beneficiari interesaţi în depunerea de proiecte. De asemenea, oferim suport tehnic pentru cei care au proiecte depuse, dar întâmpină anumite probleme” a precizat Mihai Moraru, directorul executiv al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Suceava.

OJFIR Suceava este în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), care asigură implementarea tehnică şi financiară a Fondului European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: