Conducerea lărgită a PSD Suceava a decis susţinerea lui Liviu Dragnea şi demiterea lui Sorin Grindeanu

Biroul Permanent Judeţean lărgit al PSD Suceava a decis, vineri, susţinerea conducerii PSD asigurate de Liviu Dragnea şi votarea moţiunii de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu, care a fost exclus din partid.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat pentru NewsBucovina că Biroul Permanent Judeţean lărgit al organizaţiei judeţene PSD Suceava a discutat, vineri, situaţia apărută în partid după ce premierul Grindeanu refuză să demisioneze după ce CEx i-a retras sprijinul politic pentru neaplicarea programului de guvernare.

El a arătat că una din cauzele neaplicării programului de guvernare a fost lipsa de comunicare între primul ministru şi miniştri, dar şi lipsa de comunicare între premier şi conducerea partidului.

„În unanimitate, Biroul Permanent Judeţean lărgit a decis susţinerea conducerii PSD şi a lui Liviu Dragnea şi a mandatat parlamentarii PSD de Suceava să voteze moţiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu” a spus Ioan Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: