După ce şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp, în afara oraşului Siret

Accident cu trei tineri răniţi

Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani au fost răniţi într-un accident ce a avut loc sâmbătă noaptea, în afara localităţii Siret, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp.

Potrivit Poliţiei Suceava, un tânăr de 23 de ani, din comuna Suceviţa, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate, a produs un accident, sâmbătă, în jurul orei 22.10, în afara localităţii Siret, pe DJ 209D, la intersecţia cu DN 2.

Poliţiştii au arătat că din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp de alimentare cu energie electrică de pe marginea drumului.

„Din accident a rezultat rănirea unui tânăr de 29 de ani, din judeţul Botoşani, precum şi rănirea uşoară a două tinere, una de 24 de ani şi cealaltă de 23 de ani, ambele din oraşul Siret, toţi pasageri în autoturism” a informat Poliţia Suceava.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul s-a ales cu dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

MIHAELA TCACIUC

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI