Întrucât are mâna imobilizată în gips

Un candidat din Dumbrăveni va susţine probele scrise din cadrul evaluării naţionale prin dictare

Un candidat de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni va susţine probele scrise la limba română şi matematică din cadrul evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a din acest an prin dictare, întrucât are mâna imobilizată în gips.

Inspectorul şcolar general adjunct al IŞJ Suceava, prof. Gabriela Scutaru, a declarat pentru NewsBucovina că la Comisia Judeţeană de organizare a evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a a fost primită o solicitare pentru susţinerea probelor scrise în condiţii speciale, care a fost deja aprobată.

Scutaru a spus că un candidat va folosi dictarea pentru redactarea tezelor, într-o sală separată, cu sistem de supraveghere video şi cu asistenţă.

„Liceul are pregătite condiţiile pentru desfăşurarea probelor scrise din cadrul evaluării naţionale la clasa a VIII-a şi în cazul acestui elev” a precizat Scutaru.

Inspectorul şcolar general adjunct a menţionat că aceasta este singura cerere înaintată, până în prezent, Comisiei judeţene de organizare a evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: