PSD Suceava se întruneşte în şedinţă pentru a discuta situaţia de la Bucureşti, dar şi eşecul din alegerile de la Siminicea

PSD Suceava se va reuni în şedinţă în cursul zilei de astăzi şi va analiza situaţia creată la nivelul Guvernului prin retragerea sprijinului politic premierului în funcţie Sorin Grindeanu. Şedinţa va avea loc azi după-amiază, când se va reuni Biroul Politic Judeţean al PSD, dar într-o formulă mai largă.

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu, care este şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a partidului, a declarat că la şedinţă sunt aşteptaţi să participe parlamentarii suceveni, alături de ceilalţi factori de decizie politică judeţeni.

Rădulescu a spus că, deocamdată, lucrurile nu sunt sedimentate în privinţa paşilor care vor urma, dar că va fi o discuţie în cadrul BPJ care va aduce o serie de lămuriri pe care membrii PSD le aşteaptă şi în legătură cu alegerile locale care au avut loc la Siminicea (unde PSD a pierdut surprinzător) şi Iacobeni (PSD a câştigat).

Alexandru Rădulescu a mai spus că unul dintre regretele actuale e că nu s-a reuşit publicarea listei cu fondurile alocate de Guvern pentru proiectele depuse pe PNDL, dar a menţionat că acest aspect nu va afecta sub nicio formă suma pe care Suceava urmează să o primească, de aproximativ 1 miliard de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: