Demi Moore a mărturisit că stresul a avut un efect nefast asupra fizionomiei sale

Emblematica actriţă Demi Moore a mărturisit într-un program de televiziune cum i-a afectat stresul viaţa şi fizionomia, relatează online revista spaniolă ABC. Există studii numeroase care arată că stresul poate avea un impact asupra sistemului nervos şi asupra organismului uman. Este o problemă care afectează mai ales vedetele de la Hollywood, care ajung uneori să facă mărturisiri surprinzătoare. Este şi cazul celebrei actriţe Demi Moore – fosta parteneră de viaţă a lui Ashton Kutcher – care săptămâna aceasta a mărturisit că stresul a costat-o doi dinţi din faţă. „Am pierdut doi dinţi frontali” a dezvăluit actriţa în celebrul program condus de Jimmy Fallon la postul NBC. Protagonista filmului „Ghost” a adăugat ironic că i-ar fi plăcut să spună că şi-a pierdut dinţii mergând cu trotineta sau cu rolele, însă „i-am pierdut din cauza stresului” a mărturisit ea.

Demi Moore, care a fost invitată la emisiune pentru a-şi promova cel mai recent film al său, „Rough Night”, a făcut această confesiune, deoarece a considerat că este un lucru pozitiv ca această informaţie să circule. Continuând pe un ton relaxat şi glumeţ cu privirile la progresele realizate în domeniul sănătăţii mintale, actriţa şi-a exprimat gratitudinea mai ales faţă de progresele odontologiei moderne. „Mulţumesc tuturor celor care practică odontologia”, a încheiat Demi Moore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: