După liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii ucraineni

Tren de călători pe ruta Cernăuţi – Suceava

> Acesta a fost, ieri după-amiază, la Siret, subiectul discuţiilor purtate de preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur cu omologii din Cernăuţi

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, ieri după-amiază, cu omologii din regiunea Cernăuţi pentru a discuta despre introducerea unei curse de tren de călători între Cernăuţi şi Suceava, care să preia o parte din traficul la frontieră şi pe calea ferată, după liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii ucraineni.

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a desfăşurat o întâlnire a preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cu oficialităţile de la Cernăuţi pe tema introducerii unui tren de călători Cernăuţi – Suceava, au declarat pentru News Bucovina surse oficiale. Întâlnirea a avut loc în contextul liberalizării regimului vizelor pentru cetăţenii ucraineni, care va crea o creştere a traficului de frontieră, au precizat sursele citate.

La întâlnire au participat preşedintele Consiliului Regional Cernăuţi, Ioan Muntean, şeful administraţiei regionale Cernăuţi, Oleksandr Fişciuk, dar şi primarul de Siret, Adrian Popoiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: