„O nouă confirmare a calităţii corpului profesoral al USV”

 > Patru universitari suceveni în comisiile Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare

 Patru cadre didactice ale Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava au fost numite în componenţa comisiilor Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

Potrivit reprezentanţilor USV, luni, 12 iunie a.c., Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat două ordine deosebit de importante pentru funcţionarea eficientă şi la înalte standarde de calitate a învăţământului superior din România. Este vorba despre Ordinul 3990/2017 privind componenţa nominală a comisiilor de contestaţii ale Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare şi Ordinul nr. 3991/2017 privind componenţa nominală a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare.

Astfel, din comisiile de specialitate fac parte prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, rectorul USV, care a fost numit preşedinte al Comisiei de contestaţii pentru Electronică, Comunicaţii şi Nanotehnologie; prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, prorector cu activitatea didactică şi asigurarea calităţii, care a fost numit preşedinte al Comisiei de contestaţii pentru Filologie; prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorector cu activitatea ştiinţifică, care a fost numit preşedinte al Comisiei de Electrotehnică, Comunicaţii şi Nanotehnologii; prof. univ. dr. ing. Laura Bouriaud, membru în Comisia de Ingineria resurselor animale şi vegetale.

„Aceste numiri reprezintă o nouă confirmare a calităţii corpului profesoral al USV şi a rezultatelor excepţionale obţinute în domeniul cercetării şi inovării pe parcursul ultimilor ani” au arătat reprezentanţii USV. (MIHAELA TCACIUC)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: