George Clooney a devenit paranoic: actorul a angajat doi bodyguarzi pentru gemenii săi

George Clooney este dispus să plătească oricât pentru siguranţa gemenilor săi nou-născuţi, Alexander şi Ella. Potrivit publicaţiei Daily Star, citată de radaronline.com, actorul scrie cec după cec pentru a spori securitatea la conacul său de 15 milioane de dolari din Sonning, Berkshire (Marea Britanie). Pentru aceasta, vedeta de 56 de ani a angajat pentru fiecare dintre gemenii săi un bodyguard care să le urmărească orice mişcare, în interiorul şi în afara casei. Bodyguarzii, cărora li s-a cerut să îi supravegheze pe gemeni chiar şi la maternitate, i-ar costa pe George şi pe soţia sa, Amal, peste 318.000 de dolari pe an. „George a devenit târziu tată aşa că nu vrea să rişte ca progeniturile sale să păţească ceva” a declarat o sursă pentru publicaţia amintită, avertizând că „bodyguarzii reprezintă doar începutul”.

Surse apropiate cuplului susţin că actorul din „Ocean 11” a solicitat de asemenea ca reşedinţa să fie dotată cu un sistem de securitate în valoare de 127.000 de dolari, care să dispună de o reţea de lasere care să acopere proprietatea.

Motivele pentru care Clooney se teme pentru siguranţa noilor membri ai familiei sale nu sunt însă complet neîntemeiate, în condiţiile în care Amal, o reputată avocată, este de mai mulţi ani ţinta unor ameninţări teroriste, din cauza vizibilităţii sale sporite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: