Katy Perry face primul pas pentru a pune capăt unei vechi dispute cu Taylor Swift

Katy Perry este gata să îngroape securea războiului cu rivala Taylor Swift şi să pună capăt unei lungi dispute, numind-o pe Swift „o cantautoare fantastică” şi afirmând că amândouă pot fi exemple de femei puternice în industria muzicală, notează Reuters. Taylor Swift, 27 de ani, nu a răspuns încă ramurii de măslin întinse de Perry pentru a pune capăt resentimentelor dintre două din cele mai mari voci feminine din muzica pop. „Sunt gata să las de la mine” a precizat Perry într-un podcast, sâmbătă, pentru promovarea noului său album, „Witness”. „O iert (pe Swift – n.r.) şi îmi pare rău pentru ce am făcut eu şi sper şi de la ea acelaşi lucru. O iubesc şi îi doresc ce este mai bun pe lume. Şi cred că este o cantautoare fantastică”, a adăugat Perry, în vârstă de 32 de ani.

Taylor Swift, care nu a mai lansat un album de la „1989”, cel mai bine vândut album al său din 2014, a fost discretă cu apariţiile sale publice în ultimele luni şi a păstrat tăcerea pe conturile sale de social media în timpul weekendului.

Gâlceava, care a început din cauza unei dispute privind dansatorii din trupă, le-a dominat viaţa personală şi profesională timp de peste trei ani şi şi-a făcut simţită prezenţa chiar şi în cântecele lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: