Pe Aeroportul Suceava

A doua cursă charter de Antalya, operată de Air Bucharest, a fost inaugurată ieri

A doua cursă charter de Antalya, operată de Air Bucharest, a fost inaugurată luni pe Aeroportul Suceava şi a plecat spre destinaţia de vacanţă cu grad de ocupare maxim.

Această cursă operează în perioada 12 iunie – 11 septembrie, în fiecare zi de luni.

Tour operatorul Kusadasi împreună cu Air Bucharest operează din acest an două curse charter de pe Aeroportul Suceava, una spre Antalya (Turcia) şi o alta spre Zakynthos (Grecia).

Cursa spre Zakynthos a fost inaugurată în data de 7 iunie şi va opera până în 27 septembrie.

Pe Aeroportul Suceava mai operează curse spre Antalya tour operatorul Prestige Tour­Calypso, cu compania aeriană Atlas Global, având avioane Airbus A 321.

Această companie a inaugurat cursele charter vineri, 9 iunie, acestea urmând să fie operate până în data de 15 septembrie. (N.B.; Foto: C. COCÎRLĂ)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Inaugurantul says:

    Cu respect, chiar a fost a doua inaugurare???

    • Crai nou says:

      Cursele au operatori diferiti. Acesta a fost primul zobor al celui de-al doilea operator.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: