La librăria Cărtureşti

Seară pozitivă cu artistul plastic Sophia Cristina Lauric

Librăria Cărtureşti de la Iulius Mall a găzduit, marţi seară, a IV-a ediţie a evenimentului „Seri pozitive”, invitata fiind artistul plastic Sophia Cristina Lauric, doctor în arte vizuale. Ea a vorbit celor prezenţi despre „Arta, bucuria de a trăi, bucuria de a dărui”, precizând de la bun început că şi-a propus ca întâlnirea să fie interactivă, între prieteni, în care „fiecare să descopere ce are mai bun şi ce poate dărui”. „Mă aflu aici să vă transmit din experienţa mea, să vă vorbesc despre trăirile mele, să vă transmit un plus de forţă, de putere interioară” a spus Sophia Cristina Lauric. Referitor la tema conferinţei, a precizat că a fost influenţată de mediul din care face parte: „Arta înseamnă bucuria de a trăi, bucuria de a dărui, în contextul în care fluxul creaţiei este un dar divin şi trebuie transmis mai departe către public. Dar nu numai atât, arta poate fi şi o vocaţie, poate fi şi o stare în care omul îşi poate găsi eliberarea, comunicând cu Dumnezeu, pentru că este primul creator. Ceea ce ne-am propus acum este de a încerca să transmitem puterea creaţiei, o energie vindecătoare, o energie care duce spre iluminare, iar, nu în ultimul rând, care are puterea de a dezvolta, de a transmite forţă”.

La finalul manifestării, a fost organizată o tombolă pentru participanţi, fiind un singur obiect câştigător, un tablou semnat de Sophia Cristina Lauric.

Ideea proiectului aparţine Asociaţiei „Schimbare Pozitivă” de la Cluj-Napoca, scopul principal al serilor fiind dezvoltarea personală, ne-a declarat Mihaela Paiu, coordonator local. „Noi invităm speakeri din domeniul acesta, care să motiveze oamenii, care să le vorbească despre dezvoltare. Ne dorim să vorbim oamenilor despre cum pot să aibă o viaţă mai bună, să se încarce pozitiv, iar la final avem şi o parte de socializare. Ne dorim să oferim oamenilor un impuls, explicaţii şi susţinere”.

Mihaela Paiu a mai spus că astfel de evenimente au loc o dată sau de două ori pe lună, petrecându-se în 15 localităţi din România, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: