Pentru a XII-a oară la Jocurile Naţionale „Special Olympics”

Delegaţia de la „Blijdorp – O nouă viaţă” a adus acasă opt medalii

Patru tineri din cadrul Complexului de recuperare neuro-psihomotorie „Blijdorp – O nouă viaţă” din cadrul DGASPC Suceava s-au întors acasă, de la Jocurile Naţionale „Special Olympics”, cu opt medalii de aur şi bronz.

Alexandru Şerban de la Casa de tip familial Mihoveni a câştigat două medalii de aur la proba de atletism.

Sebastian Galbău, de la Centrul de zi, adulţi, Blijdorp, a obţinut o medalie de aur şi una de bronz la dublu bocce, respectiv atletism.

Ilie Samuil Beghean de la Casa de tip familial Mihoveni a luat un aur la proba de atle-tism şi un bronz la dublu bocce, iar Alexandru Ionuţ Galan de la Centrul de zi, copii, Blijdorp, două medalii de bronz la cele două probe la care delegaţia de la Suceava a concurat.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Blijdorp România, Ionel Ivan, Complexul „Blijdorp – O nouă viaţă” a participat la Jocurile Naţionale „Special Olympics” pentru a XII-a oară consecutiv, o continuitate ce onorează asociaţia.

Anul acesta jocurile s-au desfăşurat la Baia Mare, în perioada 2-5 iunie. Sportivii au par-ticipat la competiţii de atletism, baschet, dublu bocce şi înot.

Sportivii suceveni au fost însoţiţi de kinetoterapeutul Maria Magdalena Galbău şi de inspectorul de specialitate Gabriel Ionuţ Moroşan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: