Atletism

Medalie de argint pentru Andrei Dorin Rusu

La sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj, a avut loc etapa a II-a a Campionatului Naţional de Atletism pentru seniori, tineret şi juniori. La finalul competiţiei, sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a reuşit să se claseze pe locul doi în proba de 5000 metri, la seniori, fiind depăşit doar de Nicolae Soare, reprezentantul României în proba de maraton la Jocurilor Olimpice de la Rio. Sportivul pregătit la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac, fiind încă junior, a fost primul la categoriile tineret şi juniori, cu timpul de 14 minute şi 25 de secunde. Andrei Dorin Rusu a reuşit să facă baremul pentru Campionatul European de juniori I care va avea loc, în perioada 20-23 iulie 2017, în localitatea Grosetto din Italia.

„Dorin Andrei Rusu este din Rădăuţi, oraş unde a fost descoperit şi iniţiat în tainele atletismului de profesorul Bogdan Roşcăneanu şi de când s-a transferat la CSM Dorna Vatra Dornei, aproape la fiecare competiţie realizează recorduri personale. Sperăm ca la Campionatul European din Italia, sportivul nostru să aibă o comportare deosebită. Aş vrea să mulţumesc pentru sprijin SC Romanel Vatra Dornei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: