Cristian Buşoi, la Suceava:

Organizaţia PNL Suceava este cea mai puternică organizaţie PNL nu doar din Moldova, ci din toată România

Liderul PNL Cristian Buşoi, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, a prezentat, sâmbătă, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Suceava, moţiunea cu care vrea să câştige alegerile interne din PNL la Congresul din 17 iunie.

El şi-a arătat satisfacţia că a prezentat moţiunea sa „PNL – Partidul Viitorului”, la Suceava, care este cea mai puternică organizaţie PNL nu doar din Moldova, ci din toată România.

Mai mulţi membri ai PNL Suceava l-au întrebat cum va gestiona diferenţele de opinii în interiorul PNL şi cum va fi organizată comunicarea acesta arătând că el crede că dezbaterea şi confruntarea opiniilor este ceea ce ne diferenţiază pe noi, liberalii, de adversarii politici.

„Am încurajat şi voi încuraja întotdeauna dialogul civilizat şi dezbaterea temelor propuse spre decizie în interiorul PNL, la fel şi respectarea deciziilor luate în urma dezbaterilor. Cât despre purtătorii de mesaj ai Partidului Naţional Liberal, consider că toţi liderii PNL trebuie să iasă public şi să susţină proiectele şi valorile Partidului Naţional Liberal. Trebuie pus punct situaţiei de acum, când unii se erodează în dezbateri, iar alţi lideri evită apariţiile publice în afara campaniei” susţine Buşoi.

El a mai arătat că şi comunicarea în exteriorul partidului este la fel de importantă ca şi cea din interiorul PNL.

Buşoi a spus că el consideră că preşedintele partidului trebuie să comunice săptămânal cu membrii PNL prin e­mail sau telefonic.

„Sunt de acord, de asemenea, cu propunerile colegilor de la Suceava ca, lunar, să aibă loc întâlniri între conducerea partidului şi membrii, în diverse organizaţii din teritoriu”, susţine Cristian Buşoi.

De menţionat este că mai mulţi membri ai PNL Suceava au anunţat că susţin candidatura lui Ludovic Orban la preşedinţia PNL.

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a evitat să anunţe candidatul pe care îl sprijină.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: