Ariana Grande va susţine un concert la Manchester pentru a strânge bani pentru victimele atentatului şi familiile lor

Cântăreaţa americană Ariana Grande a anunţat, pe contul său de Twitter, că va susţine la Manchester un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului din 22 mai, fără a avansa o dată, relatează AFP. Un atentator kamikaze a declanşat atunci o bombă aflată asupra sa, la sfârşitul concertului Arianei Grande de la Manchester Arena, provocând moartea a 22 de persoane şi rănirea a 75. Cântăreaţa a postat un lung mesaj de solidaritate faţă de victime şi apropiaţii lor, afirmând că îi pare foarte rău „pentru durerea şi frica pe care trebuie să le simţiţi şi traumatismul prin care treceţi”. Agenţii tinerei soliste în vârstă de 23 de ani, care are 46 de milioane de abonaţi pe Twitter, a anunţat că ea îşi va întrerupe turneul până la începutul lui iunie. „Nu vreau să continui acest an fără a putea să-mi văd fanii, să-i iau în braţe şi să-i susţin, aşa cum continuă să facă şi ei pentru mine”, a scris ea în mesajul de vineri. „Voi reveni în oraşul incredibil de curajos Manchester pentru a petrece timp împreună cu fanii mei şi a organiza un concert caritabil, pentru a strânge fonduri pentru victime şi familiile lor”, a adăugat ea.

Foarte afectată de atentat, potrivit spuselor sale şi fotografiilor publicate în mai multe media, Ariana Grande s-a întors la Boca Raton (Florida), unde locuieşte. Unele voci şi-au exprimat regretul că Ariana Grande a părăsit atât de rapid Manchesterul, printre care şi editorialistul britanic Piers Morgan. „Dacă regina poate vizita victimele la spital, atunci şi vedeta pe care au plătit să o vadă poate face atâta lucru” a scris el pe Twitter, atrăgându-şi numeroase critici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: