Foresta Suceava, cu efectivul subţiat înaintea partidei cu Olimpia Satu Mare

> Partida Foresta Suceava – Olimpia Satu Mare va avea loc duminică, ora 11, pe „Areni”

 Au mai rămas de jucat două etape din ediţia de campionat 2016-2017 a Ligii secunde, dar Foresta Suceava vrea să încheie campionatul pe teren. Gruparea suceveană se va prezenta la partida din penultima rundă de campionat, de duminică, 28 mai, cu Olimpia Satu Mare, chiar dacă soluţiile pentru rezolvarea situaţiei financiare sunt tot mai puţine odată cu trecerea timpului.

Pentru meciul cu sătmărenii vor veni Cerlincă, Drugă şi Mutu. Vor lipsi Dumitriu şi Niga, ambii accidentaţi, şi Masella, suspendat. Va absenta cert şi căpitanul echipei, Daniel Lung, care are nuntă în acest weekend.

„Mai avem două etape şi vrem să încheiem bărbăteşte acest sezon competiţional, pe teren. Vor fi şi la acest meci ceva juniori pe teren, dar sucevenii pe care-i avem în lot, precum şi alţi jucători au înţeles că se încearcă un final de sezon elegant.

Oricum, bonus la acest sfârşit de săptămână este nunta căpitanului de echipă Daniel Lung.

Dacă va veni o surpriză plăcută de undeva după încheierea campionatului va fi grozav, dar jucătorii şi stafful tehnic vor să aibă conştiinţa împăcată că formaţia Foresta Suceava nu a retrogradat din cauze sportive, ci financiare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Neachitate de luni bune, datoriile şi penalităţile către Finanţe cresc continuu, iar din urmă sunt aşteptate să mai vină şi alte debite rezultate din memoriile pe care antrenorii şi jucătorii le vor depune la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor, lista fiind deschisă de foştii tehnicieni Cristi Popovici şi Marius Gireadă, care au primit deja câştig de cauză.

Realist judecând, numai o minune o mai poate salva în acest moment pe Foresta de la desfiinţare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: