Gheorghe Flutur:

La şedinţa comună Cernăuţi-Suceava de la Cernăuţi, posibili invitaţi de onoare preşedinţii României şi Ucrainei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că şedinţa comună între Consiliul Regional Cernăuţi şi Consiliul Judeţean Suceava, care urmează să fie organizată la Cernăuţi, ar putea să-i aibă ca invitaţi de onoare pe preşedinţii României şi Ucrainei, respectiv Klaus Iohannis şi Petro Poroşenko.

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că a discutat, marţi, cu reprezentanţii regiunii Cernăuţi despre viitoare şedinţă comună de lucru la Cernăuţi.

„Voi adresa preşedintelui României o invitaţie pentru a participa la această şedinţă comună. Cred că avem multe lucruri de spus, de arătat. E un parteneriat care este de mult timp între Suceava şi Cernăuţi” a spus Flutur.

El consideră că ar fi o onoare ca şedinţa să aibă invitaţi pe cei doi preşedinţi.

„Am fi onoraţi, iar cei de la Cernăuţi sunt de acord ca această şedinţă comună să aibă ca invitaţi de onoare pe cei doi preşedinţi, ai României şi Ucrainei” a spus Flutur. El a spus că urmează să se stabilească dacă acest lucru este posibil.

„Vom vedea acest lucru. Eu voi face demersurile necesare” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: