În primele patru luni

Vânzările de autovehicule noi, creştere de 12,6%

Vânzările de autovehicule noi în România înregistrează, în primele patru luni ale anului, un salt de 12,6%, faţă de acelaşi interval din anul anterior, în timp ce volumul de autoturisme second-hand reprezintă deja 55% din totalul consemnat pe întreg anul 2016, arată datele statistice ale Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), publicate ieri, citate de Agerpres.

La nivel general, livrările totale de autovehicule (autoturisme şi vehicule comerciale) au înregistrat, în intervalul ianuarie –aprilie 2017, o creştere de 12,6%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, cifră în interiorul căreia autoturismele au consemnat o majorare de 14,4%.

În România, vânzările de autoturisme realizate în primele patru luni ale anului au fost susţinute de achiziţiile realizate de către persoanele juridice, ponderea acestora din total fiind de 79%, faţă de 21% persoane fizice.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI